- Luni, 23 Martie 2015
Oferim 2 tipuri de brichete din lemn.
1) Brichete prin presare mecanica:
Forma: CILINDRICA pline -100% rumegus fag
Forma: CILINDRICA cu gaura pe mijloc - amestec rumegus fag cu brad
2) Brichete prin presare hidraulica:
Forma: CILINDRICA pline -amestec rumegus fag, stejar, brad
Forma: PATRATE (RUF) - 100% rumegus fag
Detalii tehnice brichete din rumegus:
Putere calorica: 4.500-5.400 kw/h
Diametru: 7,5- 9 cm
Lungime: 28-29 cm
Ambalare: Saci polietilena-pachete 10 si 25 kg
1 palet: ~ 1000 kg
Brichetele din rumegus au o dimensiune mai mare faţă de peleţi.
Materialul de bază este întotdeauna rumeguşul,tocatura, talajul, aşchiile din lemn,etc.
Brichetele se folosesc tot mai mult în toate tipurile de încălzire pe bază de lemne.
Nu contin lianti sau aditivi chimici si sunt libere de impuritati, fiind produse prin presarea rumegusului. In timpul procesului de presare, rasina si lignina existente in lemn, functioneaza ca un liant, astfel se creeaza o bricheta compacta, cu putere calorica ridicata.
BRICHETE RUMEGUS LEMN model RUF (forma patrata) - presare/ densitate ridicata

BRICHETE RUMEGUS LEMN model PINY KAY cu gaura (forma hexagonala/ cilindrica) - presare/ densitate ridicata
BRICHETE RUMEGUS LEMN model CILINDRIC fara gaura (forma cilindrica) - presare mecanica / densitate ridicata Sunt ideale pentru:
CONSUMATORI CASNICI:
- Centrale termice simple si cu gazeificare
- Cazane pe lemne
- Sobe de teracotă
- Seminee
CONSUMATORI INDUSTRIALI:
- Cuptoare pentru pizza si cuptoare pentru paine
- Sere si solarii de flori si legume
- In afumatori pentru afumarea carnii, pestelui, branzeturilor, etc
Brichetele din lemn există în diverse forme: cilindrice(presate mecanic sau hidraulic), dreptunghiulare(model RUF) ,tetragonale si hexagonale si octogonale (model PINY KAY)
BRICHETE RUMEGUS LEMN model CILINDRIC fara gaura (forma cilindrica) - presare mecanica / densitate ridicata

Instructiuni ardere:
Pentru consumatorii casnici, se pun 2- 3 brichete in camera de ardere si se aprind la fel ca lemnul de foc.. Arderea necesita mult aer, este indicat ca toate valvele sa fie deschise pana cand brichetele ard cu flacara. Daca nu este suficient aer, procesul de ardere poate fi incomplet si rezulta fum negru cu miros puternic, care produce depuneri de funingine...In timpul arderii brichetele isi maresc volumul, nu este indicat sa incarcati complet camera de ardere.
Pentru consumatorii industriali (cuptoare mari, cazane mari,etc) se folosesc conform instructiunilor sau conform folosirii lemnului pentru foc si a carbunelui.
De subliniat ca brichetele din rumegus produse prin presare mecanica sunt superioare celor produse prin presare hidraulica. Pentru obtinerea brichetelor prin presare mecanica, forta de presare a rumegusulu este foarte ridicata, in comparatie cu brichetele din rumegus presare hidraulic, unde forta de presare este scazuta, astfel densitatea este scazuta si se pot transforma usor in rumegus.
Sustine produsele romanesti

INSTRUCTIUNI DE ARDERE A BRICHETELOR
Livrare rapida

Oferim transport in Bucuresti, Ilfov si tara la cele mai bune tarife, cu camioane dotate cu lift si liza !!
Capacitate incarcare (0,50 -24 tone marfa)
Livrari prompte la locatia dumneavoastra!