• Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
  • 0740 250 256

Oferim service/ revizii tehnice pentru centralele functionabile pe combustibil solid.
Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care aveti nelamuriri in ceea ce priveste functionarea corecta (in parametri optimi) a instalatiei dvs pentru incalzire pe baza de peleti, brichete rumegus, lemne foc, carbuni.
Daca observati ca in timpul arderii se consuma o cantitate prea mare de combustibil (peleti, bricheti,lemne) sau nu se ridica temperatura in pompe/boiler dupe o perioada indelungata de ardere, inseamna ca motivul este unul de ordin tehnic.
Motivele pentru care centrala/cazanul dvs. nu functioneaza corect pot fi numeroase:
- Parametrii arzatorului nu sunt setati corect pentru tipul de combustibil folosit (ventilatie, flacara arzator, timpii de alimentare cu combustibil)
- Pompele sunt defecte sau nu functioneaza corect
- Instalatia propriu-zisa (tevi,coturi,etc) este subdimensioata tipului de centrala montat
- Camera de ardere nu este curata sau nu este bine curatata
Totodata va recomandam (ca un strict necesar) pentru o functionare corecta a instalatiei dvs:
- Revizia anuala a centralei pe combustibil solid (peleti, bricheti, lemne) -curatare arzator, gratar, camera de ardere, etc
- Curatarea anuala a cosului de fum in cazul in care instalatia functioneaza pe lemne

 

 

Pentru ca vrem sa oferim clientilor nostri solutii complete pentru incalzirea cu peleti si biomasa (brichete din rumegus, lemn foc, carbune), ne dorim sa promovam si sa recomandam cele mai fiabile instalatii de incalzire pe biomasa, cu termen de folosinta indelungat si cu cele mai performante rezultate in ceea ce priveste arderea propriu-zisa a combustibilului.

Experienta ne-a invatat ca cea mai buna investitie pentru clientii nostri este alegerea unei instalatii de incalzire (centrala/cazan pe peleti/biomasa) de calitate, produsa din materiale bune, care sa aiba montat un arzator performant.

Centralele/cazanele de calitate inferioara (de obicei cele ieftine) nu sunt fiabile in timp,nu au randament bun la ardere, iar calitatea arzatorului este inferioara (arzatorul este elementul principal la o centrala care functioneaza pe biomasa).
 
Un arzator neperformant conditioneaza arderea combustibilului din toate punctele de vedere.
 
Recomandam cu incredere cazanele/centralele pe peleti si biomasa produse de:
Centrale/cazane marca TATANO  
 
 
 
Centrale/cazane marca EDILKAMIN
 
Pentru mai multe detalii va rugam sa dati click pe linkul de mai jos